HomeΓια ΜέναΔημοσιεύσειςΔιάχυση ΓνώσηςΔημοσιογραφίαΦωτογραφίεςΝτοκιμαντέρΕπικοινωνία
Home arrow Δημοσιογραφία arrow Αναλύσεις
Στην ενότητα Αναλύσεις τα άρθρα θα περιλαμβάνουν πολιτικές αναλύσεις επίκαιρου αλλά και γενικότερου ενδιαφέροντος. Ο σχολιασμός τους γίνεται στο τέλος κάθε άρθρου.Νέλλη Ψαρρού: όλη η βιβλιογραφία ελεύθερη στο διαδίκτυο
07.12.2016
Τα βιβλία της Νέλλης Ψαρρού ελεύθερα στο διαδίκτυο, με εθελοντική συνεισφορά. Τα βιβλία αναρτήθηκαν είτε σε μορφή κειμένου (Pdf) είτε σε μορφή αφηγηματικού βιβλίου (audio-book).
 
Αποκατάσταση άρθρου ως πηγή ρεπορτάζ και δεοντολογία αναδημοσιεύσεων στο διαδίκτυο
17.03.2016
Σχετικά με έρευνά μου που αναδημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Αυγή χωρίς καμία αναφορά στην πηγή, και στον ατυχή τρόπο αναδημοσιεύσεων στο διαδίκτυο.
 
Ο μύθος “πρώτη φορά Αριστερά” ως αυτομαστίγωμα

28.01.2016
Εδώ και μήνες ζούμε το ολοένα εντεινόμενο αυτομαστίγωμα της λεγόμενης “Αριστεράς”.Στην πραγματικότητα, ο λόγος περί “πρώτης φοράς Αριστερά” είναι ψευδής και παραπλανητικός και κατακρίνει την αριστερά για κάτι που θα έπρεπε να την τιμά. Ας δούμε γιατί.

 
1300 οι εργαζόμενοι της Ελληνικός Χρυσός, παραδέχεται και ο Τέλλογλου

30/9/2015
Στη χθεσινοβραδινή προπαγάνδα του τηλεοπτικού καναλιού
STAR μέσω του Τάσου Τέλλογλου και του Λάζαρου Μπέλτσιου έγινε μια βασική παραδοχή που αφορά τον αριθμό των εργαζομένων στην εταιρεία: “1300 βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε διαθεσιμότητα”, μας είπε επιβεβαιώνοντας πρόσφατο δικό μας επιτόπιο ρεπορτάζ και διαψεύδοντας την εταιρεία για τους 2000 εργαζόμενους.

 
ΟΧΙ σε κάθε Μνημόνιο, κύριε Τσίπρα
06/07/2015
Όλοι χθες το βράδυ προσπάθησαν να ερμηνεύσουν το ΟΧΙ σύμφωνα με τις ιδεολογικές τους πεποιθήσεις και τα πολιτικά τους συμφέροντα ή τις ειλημμένες συμφωνίες. Πάνω σ’ αυτό, έχει σημασία να δούμε και, αν θέλουμε, να ερμηνεύσουμε τα γεγονότα από μία σκοπία που δεν ακούστηκε χτες το βράδυ στα ΜΜΕ, ακόμα και από τους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ: καμία από τις προτάσεις που απορρίφθηκαν δεν μπορεί να περιληφθεί σε σχέδιο συμφωνίας...
 
Τι ισχυρίζεται ο Γιάννης Μίχος για την παραίτησή του
08.05.2015
Έστειλα, ως όφειλα, ορισμένες ερωτήσεις στον Γιάννη Μίχο, αλλά δεν μου απάντησε. Απάντησε όμως δημοσίως και επιλεκτικά σε ορισμένες από αυτές, με άρθρο του, έστω και χωρίς τις απαραίτητες δημοσιογραφικές ερωτήσεις απέναντί του.
 
Δεν υπάρχει Γαλατικό Χωριό στις Σκουριές - ανάλυση, μέρος Β'

24.04.2015
Μπορεί οι... Ρωμαίοι να πήγαν στις Σκουριές, αλλά Γαλατικό Χωριό δεν βρήκαν. Κι έτσι το κατασκεύασαν. Περί εμφυλίου συνέχεια...

 
Αξιόποινες πράξεις της Ελληνικός Χρυσός - ανάλυση, μέρος Α'
24.04.2015
Ο
ργανωμένη επίθεση εναντίον της κοινωνικής ειρήνης από μέρους της καναδικής πολυεθνικής Eldorado Gold και της ελληνικής ΑΚΤΩΡ βιώνει η βορειοανατολική Χαλκιδική με κλιμακούμενη ένταση από τα τέλη Ιανουαρίου, επίθεση που δεν διστάζει να προκαλέσει εμφύλιο σε μία ταραγμένη περιοχή, χρησιμοποιώντας ακροδεξιούς μηχανισμούς.
 
Έτσι κλείνουν τα μεταλλεία κ. Λαφαζάνη
14/4/2015
Η κυβέρνηση, λέει, ψάχνει τρόπους να κλείσει τα μεταλλεία και καθυστερεί επειδή υπάρχουν ρήτρες πολλών εκατομμυρίων που το ελληνικό δημόσιο δεν μπορεί να πληρώσει αν τα κλείσει μονομερώς. Κι όμως υπάρχει τρόπος: ακύρωση της σύμβασης για την οποία έχουμε καταδικαστεί ήδη από την ΕΕ. Το είπε και ο πρόεδρος του Άκτωρα: τα μεταλλεία μας τα χαρίσανε, δεν δώσαμε δεκάρα...
 
25/12: Παγκόσμια μέρα υπέρ των εξώγαμων παιδιών και της σεξουαλικής απελευθέρωσης
24.12.2014
Τέρμα πια τα “μπάσταρδα” και οι “πουτάνες”. Θεωρείται κατάκτηση πλέον ότι όλα τα παιδιά που γεννιούνται εκτός γάμου, αλλά και οι μητέρες τους, χαίρουν την αποδοχή της κοινωνίας ή ακόμη και την ηθική και κοινωνική εξύψωσή τους, τουλάχιστον στις χώρες της χριστιανικής παράδοσης.
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 14 από 99
RSS