HomeΓια ΜέναΔημοσιεύσειςΔιάχυση ΓνώσηςΔημοσιογραφίαΦωτογραφίεςΝτοκιμαντέρΕπικοινωνία
Home arrow Δημοσιογραφία arrow Αναλύσεις
Στην ενότητα Αναλύσεις τα άρθρα θα περιλαμβάνουν πολιτικές αναλύσεις επίκαιρου αλλά και γενικότερου ενδιαφέροντος. Ο σχολιασμός τους γίνεται στο τέλος κάθε άρθρου.



Φασισμός με Μαυροκόκκινη Προβιά

09/04/2023

Υπάρχουν κάποιοι που έχουν κάνει “σταυροφορία” την συκοφάντηση όσων δεν υποταχθήκαμε στο κυρίαρχο αφήγημα του υποχρεωτικού εμβολιασμού και του φόβου του πλησίον, αναφερόμενοι ασταμάτητα στο όνομά μας. Ήρθε η ώρα λοιπόν να τους δούμε κι εμείς, με όνομα και επώνυμο. Και κυρίως με τις πράξεις τους...

 
"Ευτυχώς Ηττηθήκαμε, Σύντροφοι"
20.05.2022
Ήρθε ο καιρός να απαντήσω σε από καιρό εμφορούμενες κατηγορίες. Γιατί τώρα; Διότι αυτές τώρα χρησιμοποιούνται για να πλήξουν το ντοκιμαντέρ Βόρεια Εύβοια, Το Σχέδιο και την αλήθεια των κατοίκων της περιοχής.Εν ολίγοις, με κατηγορούν είτε ως συνεργάτη των ακροδεξιών, είτε ως ακροδεξιά την ίδια, την ίδια ώρα που άλλοι υποστηρίζουν πως το ντοκιμαντέρ πληρώθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ! Για να δούμε, τι συμβαίνει;
 
"Θα τα πούμε αργότερα..."
6.10.2021
Άρθρο μου που φιλοξενήθηκε στον Δρόμο της Αριστεράς. Με αφορμή την υπέρβαση που σημειώθηκε αρχές Σεπτέμβρη με την υποχρεωτική διασωλήνωση ασθενούς παρά την ρητή της άρνηση, με εισαγγελική εντολή, στο άρθρο αυτό αναφέρομαι σε όλες αυτές τις ακραίες αυθαιρεσίες της κυβέρνησης και του κρατικού μηχανισμού που γίνονται ανεκτές και αντιμετωπίζονται με τη λογική ότι "Θα τα πούμε αργότερα" διότι τώρα συντρέχει κάτι άλλο επείγον. Όμως, αυτή η λογική απλώς εδραιώνει την αυθαιρεσία, που πλέον κυριαρχεί σε επικίνδυνο βαθμό.
 
Απολύσεις Ανεμβολίαστων χωρίς ταμείο ανεργίας, άρθρο 25, και σύσταση Εθνικής Επιτροπής Βιοηθικής

26.7.2021 

Με τον νέο νόμο περί υποχρεωτικότητας υγειονομικών, η κυβέρνηση θα απολύει στερώντας τους εργαζόμενους από το δικαίωμα στο ταμείο ανεργίας. Επίσης, παραβιάζει το άρθρο 25 του Συντάγματος, το οποίο ταυτοχρόνως επικαλείται, και παρακάμπτει όλες τις συστάσεις της Εθνικής Επιτροπής Βιοηθικής, την οποία επίσης επικαλείται. Πρόκειται για μια επίδειξη αλαζονείας και κοροϊδίας, και επαφίεται στους πολίτες η ανοχή της ή μη.

 
Mandatory Vaccination part 2: the Political Aspect
31.5.2021 
This is the second and last part of an extended summary of the research Mandatory Vaccination: Law and Bioethics. In this part we shall examine conflict of interest in regard to a significant number of persons' and institutions initiatives towards vaccination. As  we shall see, the goal for vaccination and an "Immunity Pass" is a long-term established goal of the European Union and other international bodies and coalitions.
 
Mandatory Vaccination part 1: the Legal Aspect

31.5.2021

Mandatory Vaccination for Covid-19 is a global agenda for over a year now. However, no medical act is permitted without the fully informed consent of each individual, as it is stated in all local and international law. Moreover, participation in medical study not only requires consent (which can be withdrawn at any time), but also falls under extremely strict requirements - as stipulated at the Nuremberg Code, which was enacted right after the medical atrocities of the Nazi's. In this research you can find all the relevant information and sources so as to be informed about your rights - knowing one's rights is the first step to exercising them!

 
Μηχανισμοί απόκρυψης κρουσμάτων και θανάτων στους εμβολιασμένους.

12.5.2021 

Αλλαγές επιβάλλονται στα μέχρι τώρα (λανθασμένα) δεδομένα προκειμένου να μην θιγεί η αξιοπιστία των εμβολιασμών. Στη Βρετανία, οι θάνατοι που ανακοινώνονται ζητείται να αναφέρουν τους θανάτους και από άλλες αιτίες. Στις ΗΠΑ, ο οργανισμός ελέγχου των λοιμώξεων, ο CDC, ζητά επανέλεγχο των θετικών δειγμάτων για κορωνοϊό, με σαφή ένδειξη το τεστ να διενεργείται σε λιγότερους από 28 κύκλους μόνο για τους εμβολιασμένους! Και στην Κύπρο αποφασίστηκε πως ΔΕΝ θα αναφέρεται πλέον αν είχε εμβολιαστεί κάποιος στην περίπτωση θανάτου του, καθώς αυτό προσβάλει τα... προσωπικά του δεδομένα.

 
Η Προπαγάνδα των Συντακτών

29.4.2021

Η Εφημερία των Συντακτών έχει εδώ και καιρό μετατραπεί σε μία εφημερίδα άσκησης προπαγάνδας, έχοντας αγκαλιάσει μεθόδους που δεν αξίζουν ούτε στο παρελθόν της, ούτε στον τίτλο της ως "εφημερίδας". Ψεύτικα ρεπορτάζ, κείμενα copy-paste, αναπαραγωγή δελτίων τύπου της κυβέρνησης ως ειδήσεις, και καμία συγνώμη σε όσους τα επισημαίνουν. Και δεν γράφω το παραπάνω ελαφριά την καρδία...

 
Γιατί η Προσφυγή στο ΣτΕ Δεν Είναι Ενδεδειγμένη
28.4.2021 
Αναφορικά με τις διάφορες ΚΥΑ με τις οποίες η κυβέρνηση επιχειρεί να επιβάλει στα παιδιά και τους γονείς τους, στους καθηγητές, και στους εργαζόμενους γενικώς, το υποχρεωτικό τεστ, επιβάλλοντας μάλιστα κυρώσεις (άρνηση του παιδιού στο σχολείο, μείωση μισθού, πειθαρχικά, πρόστιμα κλπ), υπάρχουν διάφορες νομικές δυνατότητες υπεράσπισης και αντίστασης. Μεταξύ αυτών των ενεργειών συζητιέται και η προσφυγή στο ΣτΕ. Μια επιλογή που μόνο ερωτήματα μπορεί να εγείρει...
 
Συνεντεύξεις για Εμβολιασμό και Τηλεκπαίδευση

8.2.2021

Με αφορμή την πρόσφατη έρευνά μου για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, έδωσα τρεις συνεντεύξεις: οι δύο για το θέμα του εμβολιασμού και των πιστοποιητικών ανοσίας, και η τρίτη για τις επιπτώσεις στα παιδιά και την τηλεκπαίδευση.

 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 14 από 125
RSS