HomeΓια ΜέναΔημοσιεύσειςΔιάχυση ΓνώσηςΔημοσιογραφίαΦωτογραφίεςΝτοκιμαντέρΕπικοινωνία
Home arrow Δημοσιογραφία arrow Αναλύσεις
Στην ενότητα Αναλύσεις τα άρθρα θα περιλαμβάνουν πολιτικές αναλύσεις επίκαιρου αλλά και γενικότερου ενδιαφέροντος. Ο σχολιασμός τους γίνεται στο τέλος κάθε άρθρου.Και για το Unfollow "φταίει" ο ΣΥΡΙΖΑ;
28.6.2013
"Για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ", προπαγανδίζει συνεχώς η κυβέρνηση για να παίξει το συνηθισμένο της επικοινωνιακό παιχνίδι. Τι γίνεται όμως όταν αυτή η παραφιλολογία, ενώ χλευάζεται από άτομα του αριστερού, αναρχικού κλπ χώρου, υιοθετείται τελικά από τα ίδια σε άλλες περιστάσεις, χωρίς καμία δικαιολογία ή αφορμή;
 
Τα μεταλλεία χρυσού στη Χαλκιδική: μια ιστορία βίας και κρατικής ανομίας από το '90
11.04.2013
Η υπόθεση με τα μεταλλεία χρυσού στη Χαλκιδική δεν ξέσπασε σήμερα. Είναι μια ιστορία που από τη δεκαετία του '90 εξελίσσεται είτε με εξάρσεις βίας είτε με χουντικού τύπου επέμβάσεις της "συντεταγμένης πολιτείας". Ήδη το 1997 είχε οδηγήσει σε απαγόρευση κυκλοφορίας στη Στρατονίκη.
 
Τι είπε ο Μπόμπολας για τα γεγονότα στην Ιερισσό;
11.04.2013
Η επίσημη προπαγάνδα του κράτους και του Μπόμπολα που ασκήθηκε από τα δελτία ειδήσεων χθες το βράδυ εστίασε στον αντιπερισπασμό που είχε στηθεί: στην αντίδραση των κατοίκων και την βία(;) που αυτοί άσκησαν.
 
Τι Πρέπει να Κάνουμε;
Τί πρέπει να κάνουμε; Γενική απεργία διαρκείας με οργάνωση από τα κάτω, πολιτική ανυπακοή, αποκέντρωση, ενεργειακή και διατροφική αυτονομία, δίκτυα ανταλλαγών και αλληλεγγύης, οργάνωση δομών εξουσίας του λαού σε λαϊκές συνελεύσεις χωριών/γειτονιάς…” Η πολιτική επιστήμονας Νέλλη Ψάρρού, απαντά στη δημοσιογραφική – ποιοτική έρευνα της Κρυσταλίας Πατούλη, με βάση το ερώτημα “Ποιές αιτίες μας έφεραν ως εδώ, και κυρίως τί πρέπει να κάνουμε;”, .
 
ΣΚΑΙ: ο Μεγάλος Αδελφός είναι εδώ
08.02.2013
Απίστευτη κοροϊδία από τον ΣΚΑΙ που πραγματοποιεί έκτακτη σύνδεση για να παρουσιάσει το πρόγραμμα "οικολογικής συνείδησης" που πραγματοποιεί με την Philips, όπου παρουσιάζει πλήθος κόσμου που δήθεν "ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα" ενώ πρόκειται για κόσμο που διαμαρτύρεται για τις απολύσεις... στον ΣΚΑΙ!
 
Η επιστράτευση στο Μετρό της Αθήνας αντιβαίνει στους νόμους και το Σύνταγμα.
31.01.2013
Την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου η κυβέρνηση αποφάσισε την επιστράτευση των εργαζομένων του ΜΕΤΡΟ στην Αθήνα, που βρίσκονταν ήδη στην όγδοη μέρα απεργίας.
Πράξη που, όπως προκύπτει από πληθώρα άρθρων του Συντάγματος, νόμων αλλά και διεθνών συμβάσεων, είναι παράνομη.
 
Η κατοικία, όχι η ιδιοκτησία, είναι άσυλο σύμφωνα με το Σύνταγμα
25.01.2013
Στο ελληνικό Σύνταγμα προβλέπεται ρητώς η προστασία της κατοικίας ως ασύλου, ανεξάρτητα από τη φύση της (ιδιοκτησία ή άλλη), και η παραβίασή της τιμωρείται για παράβαση οικογενειακού ασύλου και κατάχρηση εξουσίας!
 
Προς έναν ευρωπαϊκό εθνικισμό, και ολοκληρωτισμό;

14.01.2013
Πίσω από την οικονομική «κρίση» που πλήττει την Ελλάδα και άλλες χώρες τις ΕΕ δεν βρίσκεται μόνο ένας οικονομικός σχεδιασμός επιβολής. Υπάρχει και ένας άμεσος πολιτικός σχεδιασμός που ακούει στο όνομα Πολιτική Ολοκλήρωση. Πρόκειται για ένα σχέδιο κατασκευής ευρωπαϊκού υπερκράτους, σχέδιο δηλαδή εξ ολοκλήρου εθνικιστικό.

 
Δείτε ποιες καταλήψεις έχουν σειρά!
09/01/2013
Η κυβέρνηση είχε με σαφήνεια δηλώσει εδώ και 19 μέρες σε ποιες καταλήψεις θα εισβάλει προσεχώς, με την κατάληψη Σκαραμαγκά πρώτη στη λίστα της, και ακολούθως με τις καταλήψεις ΒΟΞ στην Αθήνα, καθώς και ΥΦΑΝΕΤ, Terra Incognita και Σχολείο στη Θεσσαλονίκη.
 
Εμπρός για μια πραγματική καταστροφή αυτού του κόσμου!
01/01/2013
Αντί πρωτοχρονιάτικου μηνύματος: αφού ο κόσμος δεν καταστράφηκε στις 21/12, μήπως ήρθε η ώρα να τον καταστρέψουμε εμείς;
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 29 - 42 από 99
RSS