HomeΓια ΜέναΔημοσιεύσειςΔιάχυση ΓνώσηςΔημοσιογραφίαΦωτογραφίεςΝτοκιμαντέρΕπικοινωνία
Home arrow Δημοσιογραφία arrow Διάφορα
Στα Διάφορα θα αναρτώ απόψεις, video, φωτογραφίες κ.λπ. που μου στέλνουν φίλοι και γνωστοί, φίλοι της ιστοσελίδας κ.λπ. και έχουν γενικότερο ενδιαφέρον.

This Changes Everything: δωρεάν διανομή για το ελληνικό κοινό E-mail
15.12.15
THIS CHANGES EVERYTHING: Μετά απο συμφωνία με την εταιρία διανομής, μόνο για την Ελλάδα, οποιαδήποτε ομάδα ή συλλογικότητα μπορεί να προηθευτεί δωρεάν την ταινία για να κάνει δημόσιες προβολές. Με αυτό τον τρόπο οι παραγωγοί της ταινίας θέλουν να ενισχύσουν το κίνημα κατά της εξόρυξης και τα άλλα Ελληνικά κινήματα.
 
Μάθε παιδί μου γράμματα... E-mail
15.12.15
Ο Κώστας Τσάκωνας σε έναν επίκαιρο μονόλογο από την ταινία του 1981 "Μάθε παιδί μου γράμματα". Έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε!
 
Τα "Εξεγερμένα κάλαντα" και μια μικρή ιστορία... E-mail
15.12.15
"Τα "Κάλαντα της εξέγερσης" ή στην αρχική τους έκδοση "Τα κάλαντα εφέτο" γράφτηκαν σε ένα σπίτι και τυπώθηκαν σε τρικάκια στην Κατάληψη της ΑΣΟΕΕ. Τραγουδήθηκαν για πρώτη φορά στις 21 Δεκεμβρίου (του '08 φυσικά) από 8-9 άτομα... λίγο καιρό αργότερα ο Συριζα... Κάπως έτσι λοιπόν, μια χούφτα στιχάκια που γράφτηκαν γύρω από μια ξυλόσομπα ένα βράδυ από μερικούς φίλους/ες απαγγέλθηκαν μέσα στην βουλή".
 
Γράμμα από τη Χαλκιδική E-mail
02.04.15
Την παρακάτω επιστολή μοιράστηκε μαζί μου ένας κάτοικος της Χαλκιδικής, κι εγώ την μοιράζομαι μαζί σας. Πρόκειται για την αυθόρμητη καταγραφή σκέψεων στο χαρτί ενός ανθρώπου που δεν επιθυμεί να αντιπροσωπεύσει παρά μόνο τον ίδιο...
 
Βόλος: 2η πανελλαδική συνάντηση για το νερό E-mail
11.12.14
Στην 2η Πανελλαδική τους Συνάντηση, στις 29 και 30 Νοεμβρίου στο Βόλο, συλλογικότητες για τη διαχείριση του Νερού από όλη την Ελλάδα αποφάσισαν τη συγκρότηση πανελλαδικής συμμαχίας με το όνομα: «Πανελλαδική Συμμαχία για το ΝΕΡΟ – Δίκτυο Κινημάτων και Συλλογικοτήτων»
 
Toxic Crisis E-mail
28.03.14
Toxic Crisis: ένα ντοκιμαντέρ για την περιβαλλονιτκή υποβάθμιση και τον κίνδυνο που ελλοχεύει για μόνιμη και ανεπίστρεπτη ζημιά των εδαφών και των νερών στην Ελλάδα.
 
Στις 10 Απριλίου έρχεται το ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε. E-mail
19.03.14
Είκοσι μέρες απομένουν για την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε., και η ομάδα της Infowar productions απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε όσους θέλουν να συμμετάσχουν στην παράλληλη προβολή, στην Ελλάδα και ολόκληρη την Ευρώπη.
 
Nέο ντοκιμαντέρ για τον Φασισμό, από τον Άρη Χατζηστεφάνου E-mail
24.10.13
Την οικονομική ενίσχυση του κόσμου ζητά και σε αυτό το εγχείρημα η ομάδα των πετυχημένων ντοκιμαντέρ Debtocracy και Catastroica για το νέο τους ντκιμαντέρ με θέμα τον Φασισμό.
 
Λίγο πριν την Μικρασιατική Καταστροφή... E-mail
24.10.13
Ένα ΦΕΚ του Βασιλείου της Ελλάδος με ημερομηνία 20 Ιουλίου του 1922 αποκαλύπτει με τραγικό τρόπο την πολιτική υποκρισία και την πρότερη γνώση που είχαν οι διοικούντες τότε για την καταστροφή που ερχόταν. Η μόνη τους προετοιμασία ήταν να θωρακίσουν την Ελλάδα έναντι των προσφύγων από τη Μικρά Ασία...
 
Έτσι άρχισε ο Εμφύλιος! E-mail
13.10.13
Πολλά γράφονται τον τελευταίο καιρό για τη δημιουργία εμφυλιοπολεμικού κλίματος, για τη σχέση του κράτους με τους φασίστες αλλά και τη χρησιμοποίησή τους σε τραμπούκικες επιθέσεις και δολοφονίες εναντίον αριστερών. Το θλιβερό είναι ότι την ιστορία αυτή την έχει ξαναζήσει η χώρα σε διάφορες παραλλαγές. Η μαρτυρία του Νίκου και της Αργυρώς Κοκοβλή από την Κρήτη είναι συγκλονιστική.
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 14 από 69
RSS