HomeΓια ΜέναΔημοσιεύσειςΔιάχυση ΓνώσηςΔημοσιογραφίαΦωτογραφίεςΝτοκιμαντέρΕπικοινωνία
Home arrow Δημοσιογραφία arrow Διάφορα
Στα Διάφορα θα αναρτώ απόψεις, video, φωτογραφίες κ.λπ. που μου στέλνουν φίλοι και γνωστοί, φίλοι της ιστοσελίδας κ.λπ. και έχουν γενικότερο ενδιαφέρον.

ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΙ E-mail
10.01.13
Με αφορμή τις ένοπλες εισβολές του κράτους στις καταλήψεις και τους κοινωνικούς χώρους, η κατάληψη Rosa Nera αποτύπωσε τις θέσεις της για τους κοινούς αγώνες των πολιτών που βάλλονται από το εκφασιζόμενο κράτος σε όλη την Ελλάδα σε ένα συνολικό κείμενο συμπαράστασης.
 
Τι είπαν τα τριά γουρουνάκια στο τέταρτο! E-mail
05.06.11
Σύνθετα τουριστικά καταλύματα και γήπεδα γκολφ: το ήδη αποτυχημένο "Ισπανικό" μοντέλο τουριστικής ανάπτυξης προωθείται και στη χώρα μας ως η λύση που θα μας βγάλει απ' την κρίση, και μάλιστα με διαδικασίες "επιτάχυσνης" (fast-track). Το παράδοξο είναι ότι η ενθουσιώδης προώθηση του μοντέλου επιχειρείται σε μια περίοδο που τα τρία από τα τέσσερα ‘γουρουνάκια’ (PIGS), Ισπανία, Πορτογαλία και Ιρλανδία που το ακολούθησαν αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο ή την ίδια τη χρεωκοπία. Από την Ελένη Μπριασούλη-Καπετανάκη.
 
Λίστα με δωρεάν παροχές E-mail
03.03.11
Λίστα ιστοσελίδων που προσφέρουν δωρεάν αντικείμενα και υπηρεσίες.
 
DEBTOCRACY - Χρεοκρατία E-mail
03.03.11
Ένα ντοκιμαντέρ για το χρέος που ακούει στο όνομα Debtocracy - Χρεοκρατία, αναζητά τα αίτια της κρίσης χρέους και προτείνει λύσεις που αποκρύπτονται από την κυβέρνηση και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης. Παρακολουθεί την πορεία χωρών όπως ο Ισημερινός, που δημιούργησαν Επιτροπές Λογιστικού Ελέγχου αλλά και την αντίστοιχη προσπάθεια που ξεκίνησε στην Ελλάδα.
 
Γράμμα στον Πάγκαλο από το Παρίσι E-mail
03.03.11
"Δεν αποχωρήσατε κύριε υπουργέ, σας πέταξαν έξω...".
 
"Εδώ Πολυτεχνείο": η γενιά των δήθεν ηρώων E-mail
07.01.11
Ένα εξαιρετικό κείμενο για το πως το θύμα εμφανίζεται ως υπεύθυνο για ό,τι του συνέβη. Με αφορμή τη γενιά του Πολυτεχνείου και τη σημερινή "απολίτικη" γενιά. Του Παναγιώτη Τραϊανού.
 
Δίκτυο Ανταλλαγών και Αλληλεγγύης Μαγνησίας E-mail
11.11.10
Μία εναλλακτική κοινωνική οικονομία εφαρμόζεται στη Μαγνησία στη βάση της αρχής "Ανταλλαγή σημαίνει και Αλληλεγγύη". Η εκτίμηση της οποιασδήποτε προσφοράς και ζήτησης στα πλαίσια των ανταλλαγών ανάμεσα στα μέλη του Δικτύου και το μέσο συναλλαγής δεν είναι το ευρώ, αλλά η Τοπική Εναλλακτική Μονάδα (ΤΕΜ).
 
Η ελεύθερη κατασκήνωση είναι βιώσιμος τουρισμός και πλούτος για όλους E-mail
21.07.10
Οι Ηλιόσποροι κάνουν έκκληση προς την Αυτοδιοίκηση με το παρακάτω άρθρο, όπου υποστηρίζουν ότι η ελεύθερη κατασκήνωση είναι βιώσιμος τουρισμός και πλούτος για όλους, μη ανταγωνιστική προς τα συμβατικά είδη τουρισμού. Απεναντίας...
 
Κείμενο εργαζομένων ΥΠΠΟ για Marfin E-mail
07.05.10

Από τους εργαζόμενους που ήταν στο μπλοκ του ΥΠΠΟ Σταδίου και Πεσματζόγλου: "Εμείς, οι εργαζόμενοι του Υπουργείου Πολιτισμού που βρεθήκαμε σήμερα στο δρόμο σε μια πρωτοφανούς μαζικότητας παλλαϊκή διαδήλωση ενάντια στα «μέτρα» της κυβέρνησης, ακούσαμε με έκπληξη και αποτροπιασμό...

 
Περί εξουσίας και αντιεξουσίας, Εξέγερσης και Λογικής E-mail
07.05.10
Κείμενο πολίτη που μοιράστηκε σε συγκέντρωση και πορεία που έγινε στις 6 Μαΐου στα Γιάννενα, με συμμετοχή εργατικών σωματείων, ΕΛΜΕ, φοιτητικών συλλόγων κλπ. Βάζει τα πράγματα στη θέση τους σε σχέση με το πώς ενεργούν οι εξεγερμένοι και η εξουσία.
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 15 - 28 από 69
RSS