HomeΓια ΜέναΔημοσιεύσειςΔιάχυση ΓνώσηςΔημοσιογραφίαΦωτογραφίεςΝτοκιμαντέρΕπικοινωνία
Home arrow Δημοσιογραφία arrow Ρεπορτάζ
Στην υποενότητα Ρεπορτάζ θα αναρτώ ειδήσεις που έχω επιμεληθεί η ίδια, ως πρωτογενές υλικό. Επίσης, σε περίπτωση που ήδη δημοσιευμένη (από άλλο μέσο) είδηση εμπεριέχει λανθασμένα ή ελλιπή στοιχεία, η όποια διόρθωση-συμπήρωση (που θα προέρχεται από προσωπική έρευνα) επίσης θα αναρτάται εδώ. Όπως και η ενότητα "Αναλύσεις", έτσι και τα ρεπορτάζ έχουν την επιμέλεια και ευθύνη μου και οι πηγές θα αναφέρονται με σαφήνεια. Σχολιασμός τους μπορεί να γίνεται στο τέλος κάθε άρθρου.


Στοχευμένα δημοσιεύματα για τη Διεθνή Αμνηστία ή πως (ανα)παράγονται οι ειδήσεις
07.02.19

Μόλις η Διεθνής Αμνηστία ανακοίνωσε τη διεθνή καμπάνια της εναντίον τουριστικών κολοσσών επειδή υποστηρίζουν κατοικίες στους παράνομους ισραηλινούς εποικισμούς της κατεχόμενης Παλαιστίνης, κυκλοφόρησαν τα δημοσιεύματα που θέλουν την ΜΚΟ να δημιουργεί "τοξικό" περιβάλλον στους εργαζομένους της με bullying, σεξισμό και ότι άλλο είναι της μόδας!

 
Η Σύλληψη των Μαθητών, η Διάψευση και η Σιωπή
06.12.18

Δύο μαθητές και οι γονείς τους συνελήφθησαν στο πλαίσιο κατάληψης στο Αγρίνιο, η είδηση διαψεύστηκε άμεσα από το υπουργείο Παιδείας, ελάχιστοι δημοσιογράφοι απλώς επανέλαβαν τα ανακοινωθέντα, και η είδηση θάφτηκε επιμελώς.

 
Απάντηση δήμου Αριστοτέλη σχετικά με αρσενικό σε ρέμα
07.12.16

Ο δήμος Αριστοτέλη επιβεβαιώνει το δημοσίευμα της Νέλλης Ψαρρού τόσο για τον θάνατο των ζώων όσο και για τα πολύ υψηλά επίπεδα αρσενικού, ωστόσο την καταγγέλει για συκοφαντία και διάθεση διάσπασης του κινήματος επειδή δημοσίευσε το γεγονός!

 
Ιερισσός: στα 580μg το αρσενικό σε ρέμα, 40 πρόβατα νεκρά!
16.03.16
Με αφορμή τον θάνατο 40 προβάτων βοσκού έγινε ανάλυση που έδειξε σε ρέμα που εκβάλλει στον κόλπο της Ιερισσού 580μg/l αρσενικό, με όριο το 10! Η δημοσιοποίηση του θέματος αποφεύχθηκε, ο βοσκός “σώπασε” και ο δήμος δεν δημοσιοποιεί τις αναλύσεις.
 
Αλλαγή χρήσης νηπιαγωγείου και προπαγάνδα εναντίον των εργαζομένων της Ελληνικός Χρυσός
07.10.15
Πώς η εταιρεία κάνει προπαγάνδα στους ίδιους τους εργαζόμενούς της; Πώς αναλαμβάνουν την υλοποίηση των προγραμμάτων ΕΣΠΑ οι σύζυγοι υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ; Τι αλαγές χρήσεις έγιναν επί Πάχτα παραχωρώντας σχολεία της περιοχής σε ΚΕΚ που θα υλοποιούσε το πρόγραμμα σε συνεργασία με την Ελληνικός Χρυσός;
 
80% του ΕΣΠΑ Κεντρικής Μακεδονίας στην Ελληνικός Χρυσός - παραβίαση των όρων υλοποίησης!
06.10.15
Τα 4/5 προγράμματος ΕΣΠΑ της Κεντρικής Μακεδονίας πήραν τα μεταλλεία στην ΒΑ Χαλκιδική για την "κατάρτιση ανέργων", εξαγοράζοντας συνειδήσεις με χρήματα του δημοσίου. Κανένας έλεγχος και κυρώσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες παρά την παραβίαση των όρων υλοποίησης του προγράμματος.
 
Με ποια απαίτηση η Τρόικα επέτρεψε τις εκλογές; Τα προσυμφωνημένα για συνεργασίες και Σκουριές
07.09.15
Οι εκλογές που θα γίνουν στις 20/9 έχουν την έγκριση των... συμμάχων μας υπό συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις όσον αφορά το σχηματισμό κυβέρνησης, και ο ΣΥΡΙΖΑ απευθύνεται στις κινηματικές του "δεξαμενές ψήφων" σαν να μην συνέβη τίποτα!
 
Γιάννης Μίχος: ο Δούρειος Ίππος στην καρδιά του κινήματος;
06.05.15

Πολλοί που δεν γνωρίζουν τα καθέκαστα στον δήμο Αριστοτέλη αναρωτιούνται γιατί παραιτήθηκε ο δήμαρχος Γιάννης Μίχος. Η αλήθεια σίγουρα έχει να κάνει με το ποιος είναι ο Γιάννης Μίχος και ποιοι τον πλάσαραν ως δήμαρχο στο κίνημα.

 
Μεταλλεία στο Κιλκίς; Μια ακόμη παρανομία υπέρ της Άκτωρ.
05.05.15
Εκτός από τις Σκουριές, μεγάλο μέρος της Βορείου Ελλάδας κρύβει στο εσωτερικό του μεγάλα αποθέματα ορυκτών πόρων. Στο Κιλκίς έχουν, ακόμη ένα δώρο του κράτους στην Άκτωρ 90.000 στρμ για εξόρυξη χρυσού και χαλκού, θέλει να μετατράψει την περιοχή σε νέα Χαλκιδική, αποκρύπτοντας μάλιστα την ύπαρξη ουρανίου.
 
Ελληνικός Χρυσός: τι απαντούν τα σωματεία για αντισυγκεντρώσεις, αριθμό εργαζομένων κ.ά. (Μέρος Β')
09.04.15

Σε προηγούμενο άρθρο αναφερθήκαμε διεξοδικά στις εργασιακές συνθήκες, τους μισθούς, τις απεργίες κλπ στο εργοτάξιο των μεταλλείων Κασσάνδρας, σύμφωνα με εμπιστευτικές πληροφορίες εργαζομένων. Σήμερα θα ολοκληρώσουμε το ρεπορτάζ με τις θέσεις εκπροσώπων των εργαζομένων που μας μίλησαν για τα ζητήματα αυτά.

 
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 14 από 82
RSS