HomeΓια ΜέναΔημοσιεύσειςΔιάχυση ΓνώσηςΔημοσιογραφίαΦωτογραφίεςΝτοκιμαντέρΕπικοινωνία
Home arrow Δημοσιογραφία arrow Ρεπορτάζ
Στην υποενότητα Ρεπορτάζ θα αναρτώ ειδήσεις που έχω επιμεληθεί η ίδια, ως πρωτογενές υλικό. Επίσης, σε περίπτωση που ήδη δημοσιευμένη (από άλλο μέσο) είδηση εμπεριέχει λανθασμένα ή ελλιπή στοιχεία, η όποια διόρθωση-συμπήρωση (που θα προέρχεται από προσωπική έρευνα) επίσης θα αναρτάται εδώ. Όπως και η ενότητα "Αναλύσεις", έτσι και τα ρεπορτάζ έχουν την επιμέλεια και ευθύνη μου και οι πηγές θα αναφέρονται με σαφήνεια. Σχολιασμός τους μπορεί να γίνεται στο τέλος κάθε άρθρου.


Συνέντευξη με τον Richard Wolff
01.04.11

Η οικονομία υπό το πρίσμα της πολιτικής επιστήμης: ο οικονομολόγος καθηγητής Richard Wolff απαντά στα ερωτήματα που του θέτει η πολιτική επιστήμονας Νέλλη Ψαρρού.

 
Δεκτή η μήνυση για Έσχατη Προδοσία
12.01.11
Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών έκανε δεκτή τη μήνυση του κ. Αντωνίου κατά των βουλευτών και όσων υπέγραψαν το μνημόνιο. Ήδη, χθες Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011 ξεκίνησε στη Χαλκίδα η προανάκριση, ενώ ακολούθησε εκδήλωση με τη συμμετοχή 150-300 πολιτών που προσήλθαν απ' όλη την Ελλάδα!
 
Τι έγινε στις 5 Μαΐου;
13.12.10
Παρά τις ραγδαίες εξελίξεις στα εργασιακά, οι ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ κήρυξαν γενική απεργία για τις 15 Δεκέμβρη, επτά μήνες μετά την προηγούμενη! Ας θυμηθούμε τι έγινε τότε.
 
Η απαγορευμένη διαδήλωση της 6ης Δεκέμβρη
12.12.10
Το Συντονιστικό Γενικών Συνελεύσεων και Καταλήψεων των Φοιτητικών Συλλόγων της Αθήνας μαζί με εκπρόσωπους της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος, της Ενώσεως Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας-Πειραιά, δικηγόρων από την Ομάδα Νομικής Βοήθειας, γονείς τραυματιών φοιτητών, και εκπροσώπους Πανεπιστημιακών καθηγητών καταγγέλει το "όργιο καταστολής που δέχτηκε η παλλαϊκή νεολαιΐστικη πορεία της 6ης Δεκέμβρη".
 
Επιστολή Γονιού για τη Δίωξη στη Λάρισα
22.11.10
"Με αφορμή τη δίκη των παιδιών μας που κατηγορούνται [στη Λάρισα] ως τρομοκράτες. Θέλω να απευθύνω ένα ερώτημα προς όλους σας..."
 
Διώξεις επιστημόνων
11.11.10
Δίωξη του Δρα Δημήτρη Παναγόπουλου απο το ακαδημαικό κατεστημένο του Παν/μιου Αθηνών σχετικά με το πολύ σοβαρό ζήτημα του πειραματικά αποδεδειγμένου κυτταρικού θανάτου απο μικροκυματική ακτινοβολία (κινητά, κεραίες κλπ) την οποία τόλμησε να ανακοινώσει δημόσια σε συνέδριο με συνέπεια να διωχθεί απ οτο γραφείο του.
 
Ξενοδοχείο στον Φονιά (Σαμοθράκη)
25.08.10
Μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα ετοιμάζεται για τον Φονιά, στη Σαμοθράκη. Και η απαραίτητη συναίνεση δεν ήταν δύσκολο να χτιστεί...
 
O Richard Wolff για την Ελλάδα
30.06.10
Ο καθηγητής οικονομικών R. Wolff, επιστρέφοντας από το ταξίδι του στην Ελλάδα δημοσίευσε ένα πρώτο συνοπτικό άρθρο γι' αυτήν, το οποίο και μας έστειλε.
 
Λογοκρισία στη διάλεξη του R. Wolff
01.06.10
Οι διαχειριστές του ιστότοπου vimeo.com "κατέβασαν" το βίντεο της διάλεξης του καθηγητή οικονομικών Richard Wolff ύστερα μάλιστα από ιδιαίτερα μεγάλη επισκεψιμότητα που σημείωσε. Το βίντεο ξανααναρτάται εδώ.
 
Η Σοφία Σακοράφα Ξαναχτυπά
07.05.10
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Σοφία Σακοράφα αντιστέκεται στις μεθοδεύσεις της εξουσίας μέσα απ' το ΠΑΣΟΚ. Ήδη το 2001 είχε εναντιωθεί ξανά στα σχέδια Σημίτη-Αγγελοπούλου-Λάτση...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 57 - 70 από 80
RSS