HomeΓια ΜέναΔημοσιεύσειςΔιάχυση ΓνώσηςΔημοσιογραφίαΦωτογραφίεςΝτοκιμαντέρΕπικοινωνία
Home arrow Δημοσιογραφία arrow Ρεπορτάζ arrow Ρεπορτάζ τριημέρου 10-12 Φεβρουαρίου 2012
Ρεπορτάζ τριημέρου 10-12 Φεβρουαρίου 2012 Εκτύπωση E-mail
14.02.12


Τι συνέβη το τριήμερο 10-12 Φεβρουαρίου 2012;

Αυτό το τριήμερο συνέβησαν πράγματα που απλώς έριξαν (κι άλλο) τις μάσκες με τον πιο απροκάλυπτο τρόπο. Ας τα δούμε πολύ συνοπτικά, ξεκινώντας φυσικά την ιστορία λίγες μέρες πριν το τριήμερο.

• Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι η συζήτηση και ψήφιση των νέων μέτρων θα πραγματοποιούνταν το σαββατοκύριακο 11 και 12/2, βγήκαν και πάλι καλέσματα στο διαδίκτυο για συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή από όλες σχεδόν τις ομάδες ανθρώπων που έχουν δραστηριοποιηθεί ως σήμερα. Τα καλέσματα αυτά (το πρώτο έγινε το Σάββατο 4/2) έτυχαν ευρύτατης αποδοχής και φαινόταν ότι χιλιάδες άνθρωποι θα διαμαρτύρονταν με ιδιαίτερη αποφασιστικότητα. Μόλις αυτό κατέστη σαφές, τα τριτοβάθμια συνδικαλιστικά όργανα ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ ανακοίνωσαν 48ωρη απεργία για την Παρασκευή και το Σάββατο, 10 και 11 Φεβρουαρίου αντίστοιχα. Απορίας άξιο είναι το κάλεσμα για 48ωρη απεργία που ανακοινώθηκε μόλις την προηγούμενη μέρα, όπως επίσης το γεγονός ότι η δεύτερη μέρα είναι Σάββατο! Η απορία εντείνεται δεδομένου ότι η ΑΔΕΔΥ είναι η Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων – από πότε εργάζονται οι δημόσιοι υπάλληλοι Σάββατο και ανακοινώνουν απεργία; Και τα δυο σωματεία κάλεσαν σε μαζικές συγκεντρώσεις για τις δύο αυτές μέρες, αλλά και για την Κυριακή.
• Τις απορίες μας φάνηκε να κάμπτει η ανακοίνωση ότι στην απεργία θα συμμετείχαν με ολική αποχή από την εργασία τους οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Τα λεωφορεία, τρόλει, μετρό και τραμ θα απεργούσαν ολόκληρο το 48ωρο, με εξαίρεση τη στάση εργασίας στον ηλεκτρικό, σπάζοντας την παράδοση των τελευταίων πολλών μηνών που ήθελε τους εργαζόμενους στα ΜΜΜ να κάνουν απλές στάσεις εργασίας προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους λοιπούς απεργούς στη συμμετοχή τους στις συγκεντρώσεις.
• Την ίδια εβδομάδα είχαν ενταθεί οι πιέσεις προς πάσα κατεύθυνση, ειδικά στον τομέα της ενημέρωσης. Ενδεικτική είναι η παύση της εκπομπής του Δημήτρη Καζάκη στο Ράδιο 9 όταν ο τελευταίος δεν συμμορφώθηκε με την εντολή: «μπορείτε να λέτε ότι το μνημόνιο δεν είναι καλό, αλλά όχι ότι δεν υπάρχει άλλη λύση για τη χώρα».
• Την Κυριακή το διαδικτυακό κάλεσμα ήταν για τις 6μμ, ενώ των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ για τις 5μμ. Παρόλα αυτά, πλήθος κόσμου ήταν ήδη στο κέντρο της Αθήνας από τις 4:30μμ ενώ οι συρμοί των τρένων ήταν ασφυκτικά γεμάτοι από τους πρώτους σταθμούς αφετηρίας τους αφήνοντας συχνά τον κόσμο στην πλατφόρμα να περιμένει το επόμενο. Οι συζητήσεις στο τρένο αφορούσαν την καταλληλότητα του εξοπλισμού που είχε κανείς για τη διαδήλωση: «Ρε συ δε βρήκα τα γυαλάκια της κολύμβησης», «Μαλόξ πήρες;», ή «Που θα βρεθούμε όταν μας κάνουν ντου οι μπάτσοι;». Όλα αυτά σε ένα ευχάριστο κλίμα, που δεν σταμάτησε στιγμή – ούτε όταν κλαίγαμε από τα χημικά αργότερα.
• Οι ασφαλίτες ήταν σε πόστα ήδη από το Μοναστηράκι, και σχεδόν παντού σε όλη την πορεία. Παρόλο το εμφανές της παρουσίας τους, κανένας διαδηλωτής δεν ασχολήθηκε μαζί τους παραπάνω από το να σχολιάζει δίπλα τους κοιτώντας τους επιδεικτικά «Κοίτα να δεις τα ασφαλητάκια διαδηλώνουν πάλι», κ.ο.κ.
Στις 5μμ που βρεθήκαμε στο Σύνταγμα από την κάτω μεριά της Ερμού ήταν αδύνατον να προχωρήσουμε από τον κόσμο. Το ίδιο και στην Φιλελλήνων αλλά και την Αμαλίας. Στις 5:30 ακούστηκαν οι πρώτες εκρήξεις από τα εκτοξευμένα δακρυγόνα και τις βόμβες κρότου-λάμψης στο πάνω μέρος του Συντάγματος (γωνία με Σταδίου). Έκτοτε, και μέχρι τις 10:30μμ όσοι διαδηλωτές ήταν στο κομμάτι αυτό της Πανεπιστημίου απωθήθηκαν προς τα Προπύλαια και εμποδίστηκαν να ξαναπροσεγγίσουν το Σύνταγμα. Η παρέα μου που θα ερχόταν να με βρει στην Αμαλίας, και με την οποία είχα συνεχή επικοινωνία από τις 6μμ και μετά, δεν κατάφερε ποτέ να ανέβει στο Σύνταγμα αλλά, όπως με ενημέρωσε, απωθήθηκε πιο κάτω από τα Προπύλαια, στα Χαυτεία, όπου βρίσκονταν και άλλες ομάδες της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς αλλά και το ΠΑΜΕ. Η συγκέντρωση κόπηκε στα δύο εξ αρχής, και διατηρήθηκε έτσι με τη χρήση δακρυγόνων και αντιασφυξιογόνων αερίων.
Ο κόσμος μέσα σε αυτές τις 5-6 ώρες δεν αποχώρησε ούτε στιγμή. Όταν τα δακρυγόνα μας διέλυαν, οι μπροστά πήγαιναν πίσω και οι πίσω μπροστά, για να διατηρούμε το μέτωπο συμπαγές. Πίσω μας, μέσα στο Ζάπειο ήταν διμοιρίες των ΜΑΤ, ενώ ακριβώς από κάτω μας, Φιλελλήνων και Ξενοφώντος 1-2 διμοιρίες προσπαθούσαν συνεχώς να μας διαλύσουν. Να σημειωθεί ότι αυτοί που (νοιώθαμε ότι) μας προστάτευαν από την αστυνομία ήταν «κουκουλοφόροι», άτομα με αντιασφυξιογόνες μάσκες που απωθούσαν τους ΜΑΤατζήδες με πέτρες και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς προκειμένου να μην επιτεθούν στο συμπαγές πλήθος και χτυπήσουν άνθρωποι από τον πανικό και τον συνωστισμό. Οι αστυνομικοί πετούσαν τις πέτρες πίσω, γνωρίζοντας ότι εκεί βρίσκονταν άνθρωποι κάθε ηλικίας που διαδήλωναν ειρηνικά. Μάλιστα, αυτού του είδους οι «κουκουλοφόροι» έπρατταν το ίδιο σε πολλά σημεία της συγκέντρωσης προστατεύοντας τους διαδηλωτές και δεν έφυγαν καθόλου προς άλλη κατεύθυνση ούτε έκαψαν κάποιο κτήριο.
• Τέσσερις φορές ήρθε ασθενοφόρο για να παραλάβει τραυματισμένους ή μισολιπόθυμους από τα χημικά μόνο στο κομμάτι αυτό της Αμαλίας.
Στις 10μμ η πλατεία Συντάγματος ήταν γεμάτη κόσμο, τόσο στην ίδια την πλατεία όσο και στους γύρω δρόμους και στον άγνωστο στρατιώτη. Τότε ακριβώς (λίγο πριν δηλαδή την έναρξη της ψηφοφορίας στη Βουλή) έγινε το «ντου» των υπαλλήλων του κράτους που είναι επιφορτισμένοι με την ασφάλεια του πολίτη(!) με σκοπό την εκκαθάριση του κέντρου από τους διαδηλωτές. Από την πόρτα του Ζαπείου, μπροστά στο ξενοδοχείο Αμαλία, βγήκαν μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ και επιτέθηκαν στο κόσμο που ήταν ακόμα εκεί και δεν είχε σκοπό να φύγει. Μέσα σε μηδενικό χρόνο το σημείο «χάθηκε» μέσα σε ένα σύννεφο καπνού, και ο κόσμος άρχισε να φεύγει προς το Σύνταγμα, από τη μια μεριά, και τη Συγγρού από την άλλη. Για την «ασφάλεια» του κόσμου έκλεισε τότε και ο σταθμός Μετρό της Ακρόπολης – οι άλλοι σταθμοί του κέντρου που εξυπηρετούσαν τους διαδηλωτές (Σύνταγμα, Ευαγγελισμός, Πανεπιστήμιο) ήταν κλειστοί από νωρίς το απόγευμα.
• Την ίδια ακριβώς ώρα έγινε εκκαθάριση με χημικά σε όλα τα σημεία όπου ήταν διαδηλωτές: στο Σύνταγμα, στην Ομόνοια, ψηλά στη Συγγρού-Στήλες Ολυμπίου Διός, κλπ. Ο κόσμος απωθήθηκε με τα χίλια ζόρια καθώς κανείς δεν ήθελε να φύγει και όλοι φώναζαν προς τους άλλους οδηγίες για το πώς θα συνταχθούμε ξανά. Χιλιάδες άνθρωποι είχαν σκορπιστεί παντού στο κέντρο: Σταδίου, Πανεπιστημίου, Σκουφά (μάθαμε αργότερα ότι όσοι φύγαν προς Κολωνάκι έκαναν «επίσκεψη» στον Σημίτη), Πειραιώς, Μοναστηράκι (όπου κατέληξαν τελικώς όσοι επέμειναν). Στην Σταδίου και Πανεπιστημίου όλος ο κόσμος άρχισε να σείει με τα χέρια ή ότι άλλο έβρισκε τα ρολά των καταστημάτων και τα σιδερένια καγκελάκια δημιουργώντας μια απόκοσμη «ιαχή» που απλώνονταν παντού. Μέχρι τα επόμενα χημικά.
• Αποχωρώντας από το σημείο για να βρούμε διέξοδο, πάντα συντεταγμένα για να μην συλληφθούμε από τους δεκάδες ασφαλίτες και ΜΑΤ στα γύρω στενά, είδαμε όλες τις τράπεζες του κέντρου καμένες και πυροσβεστικά παντού. Όλες οι τράπεζες, και 1-2 μεγάλα καταστήματα. Αυτό δημιουργούσε μόνο ευχάριστα συναισθήματα στους οργισμένους διαδηλωτές που τους είχε απαγορευτεί να διαδηλώσουν ειρηνικά, αλλά ταυτόχρονα όποιος έσπαγε μια στάση ή ένα καρτοτηλέφωνο, για παράδειγμα, είχε να αντιμετωπίσει τον υπόλοιπο κόσμο που του επιτίθονταν. Το γεγονός ότι τα διατηρητέα νεοκλασικά κτήρια του κέντρου έχουν όλα σχεδόν αγοραστεί από τις τράπεζες συνέβαλλε καθοριστικά στο να καούν και αυτά. Ο κόσμος που απέμεινε οδηγήθηκε εκ των πραγμάτων στο Μοναστηράκι (απ’ όπου μπορούσε να πάρει και Μετρό), όπου αφέθηκε εκεί ανενόχλητος για πολύ ώρα. Εκεί σημειώθηκαν και μερικές καταστροφές καταστημάτων, καθώς και πλιάτσικο χωρίς να επέμβει ποτέ η αστυνομία. Όσοι έσπαγαν τα καταστήματα ή έκαναν πλιάτσικο «έτρωγαν κράξιμο» από άλλους παραβρισκόμενους και συχνά δημιουργήθηκαν έντονοι διαπληκτισμοί.
• Φεύγοντας στο Μετρό ο κόσμος συζητούσε πόσο καλύτερα εξοπλισμένος θα κατέβει στην επόμενη συγκέντρωση. Στο ραδιόφωνο ακούγαμε ειδήσεις όπου οι εκφωνητές μιλούσαν συνεχώς για «οργανωμένο σχέδιο» των κουκουλοφόρων – όλοι! Παραδόξως(;), όταν ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία στη Βουλή, ο κ. Παπαδήμος στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μίλησε για «οργανωμένο σχέδιο» των κουκουλοφόρων.
• Στις δηλώσεις του αυτές ο Παπαδήμος διευκρίνισε –απαντώντας σε δήλωση του Σαμαρά ότι πρέπει να γίνουν εκλογές αρχές Απρίλη, μόλις οριστεί και το PSI- ότι εκλογές θα οριστούν μόλις εκταμιευτεί ολόκληρη η δόση των 130 δις. Να σημειωθεί ότι, όπως έχει ήδη δηλώσει η Τρόικα, η εκταμίευση θα γίνεται σταδιακά και μόνο εφόσον εφαρμόζονται τα μέτρα που έχουν συμφωνηθεί. Δηλαδή, μην περιμένετε εκλογές πριν περάσει ένας χρόνος, και σίγουρα όχι πριν το Φθινόπωρο (βάζω και στοίχημα με όποιον θέλει γι’ αυτό, και αν γίνουν νωρίτερα δεν θα συμμετέχουν τα αντιμνημονιακά κόμματα).
• Νωρίτερα μέσα στη Βουλή άστραψε και βρόντηξε ο κ. Βενιζέλος όταν ο κ. Λαφαζάνης έθεσε θέμα διαδικασίας (το μνημόνιο πέρασε με τη διαδικασία του κατεπείγοντος), θέτοντας ως μόνη απάντηση ότι «είναι επείγον επειδή είναι λειτουργικό»(;;;). Να επισημανθεί ότι το πλήρες κείμενο 700 σελίδων δόθηκε στους βουλευτές το βράδυ του Σαββάτου για να ψηφίσουν την επόμενη μέρα. Επίσης, όταν τον Νοέμβρη παραιτήθηκε ο George Papandreou έθεσε θέμα κατεπείγοντος για την εκταμίευση της δόσης καθώς μετά τα τέλη Νοέμβρη δεν θα είχαν άλλα χρήματα για να πληρώσουν μισθούς και συντάξεις, κι έτσι διορίστηκε ο σύμβουλός του Παπαδήμος. Τελικώς μια χαρά πληρώθηκαν μισθοί και συντάξεις ως τον Φεβρουάριο, και φυσικά το Μνημόνιο δεν είχε κανένα λόγο να περαστεί ως επείγον – εκτός ίσως από τον εκβιασμό προς τους ίδιους τους βουλευτές.
• Από τις 500.000 κόσμου που εκτιμάται ότι κατέβηκαν στη συγκέντρωση της Κυριακής, σημαντική μερίδα ήταν ακόμα στους δρόμους μέχρι τέλους. Ειρηνικοί διαδηλωτές –εννοείται, αλλιώς 500 χιλ. οργισμένοι θα είχαν κάψει όλη την Αθήνα. Ο αριθμός των διαδηλωτών δεν αναφέρθηκε σε κανένα ρεπορτάζ – όπως έλεγξα φτάνοντας σπίτι μου. Εντύπωση μου προκάλεσε η ενημέρωση του tvxs.gr που, λίγο ως πολύ, αναμετάδωσε την εκτίμηση του ΣΚΑΪ για 50.000 κόσμο χωρίς να κάνει δική του εκτίμηση. Μάλιστα, το «συνεχές ρεπορτάζ των εξελίξεων» έδινε από την αρχή (6-7μμ) την εντύπωση ότι ο κύριος όγκος του κόσμου είχε αποχωρήσει μετά τα πρώτα χημικά, αναφέροντας απλώς ότι κάποιοι επανήλθαν. Προσωπικά τηλεφώνησα στο TVXS στις 10:10μμ και τους ενημέρωσα επακριβώς για το τι γίνεται, αλλά ποτέ δεν συμπεριέλαβαν στην πληροφόρησή τους το πλήθος του κόσμου που παρέμενε στο δρόμο. Φαίνεται πως οι πιέσεις ασκήθηκαν προς κάθε κατεύθυνση – τις περισσότερες φορές με επιτυχία.
• Τέλος, το μνημόνιο ψηφίστηκε μειώνοντας σημαντικά τις κοινοβουλευτικές ομάδες των τριών κομμάτων που έχουν συμμετάσχει στην κυβέρνηση Παπαδήμου, αφού αρκετοί βουλευτές αρνήθηκαν να το ψηφίσουν οδηγούμενοι εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας από τα κόμματά τους, που είχαν θέσει εξ αρχής θέμα κομματικής πειθαρχί
ας. Από τα παράδοξα των διαγραφών η Ν.Δ όπου ο Σαμαράς διέγραψε τους βουλευτές που ψήφισαν ΟΧΙ• πριν ενάμιση χρόνο είχε διαγράψει τη Ντόρα Μπακογιάννη επειδή ψήφισε ΝΑΙ! Αλλά και ο Καρατζαφέρης, που διέγραψε τους βουλευτές του και υπουργούς στην κυβέρνηση Παπαδήμου, κκ Γεωργιάδη και Βορίδη, επειδή ψήφισαν ΝΑΙ!
• Να σημειωθεί ότι, τόσο η δημόσια απειλή προς τους βουλευτές από τους Papandreou και Σαμαρά όσο και η αποπομπή τους από την κοινοβουλευτική ομάδα αμέσως μετά την ψηφοφορία συνιστά κατάφωρη συνταγματική εκτροπή και, κανονικά, δεν θα έπρεπε να γίνει δεκτή από τον πρόεδρο της Βουλής ούτε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Στο Σύνταγμα της Ελλάδος αναφέρεται ρητώς:

Άρθρο 60, παρ. 1: «Οι βουλευταί έχουν απεριόριστο το δικαίωμα της κατά συνείδησιν γνώμης και ψήφου».
Άρθρο 61, παρ 1: «Ο βουλευτής δεν καταδιώκεται, ούδ’ οπωσδήποτε εξετάζεται, ένεκα γνώμης ή ψήφου δοθείσης παρ’ αυτού κατά την άσκησην των βουλευτικών καθηκόντων».


Κι ένα μικρό σχόλιο: τα μέτρα ψηφίστηκαν τελικά, με όλες τις παραπάνω μεθοδεύσεις. Τώρα, ποιος θα τα εφαρμόσει; Για να δούμε...

ΥΓ: η παραπάνω φωτογραφία είναι από την απεργία του Μαίου, έξω από την Περιφέρεια Κρήτης. Το κρεμασμένο ομοίομα παρέμεινε εκεί για αρκετές μέρες, χωρίς κανείς να το κατεβάσει...Σχόλια
Προσθήκη νέου
Daron Culpepper gay cam  - Nelly Psarrou - Ρεπορτάζ Ï„ÏÎ¹Î·Î¼Î­ÏÎ¿Ï     |2018-09-17 09:43:47
Good! Interesting info over this website. It is pretty worth enough for me. In my opinion, if all site owners and bloggers made good content as you did, the internet will be a lot more useful than ever before. I could not resist commenting. I have spent 2 hours searching for such tips. I'll also share it with a couple of friends interested in it. I have just bookmarked this website. Finished with the job done, I'll visit some model gay cams. Thanks!! Greetings from Charlotte!
Maurice Quade gay cam  - Nelly Psarrou - Ρεπορτάζ Ï„ÏÎ¹Î·Î¼Î­ÏÎ¿Ï     |2018-09-05 02:44:21
Cool! Interesting info over this web. It's pretty worth enough for me. In my opinion, if all webmasters and bloggers made good content as you did, the net will be a lot more useful than ever before. I couldn't refrain from commenting. I have spent some hours trying to find such article. I will also share it with a couple of friends interested in it. I've just bookmarked this website. Done with the search done, I going to enjoy some live sexy hot gay cams. Thank you!! Greetings from Miami!
Maryjane Sickman  - Nelly Psarrou - Ρεπορτάζ Ï„ÏÎ¹Î·Î¼Î­ÏÎ¿Ï     |2018-08-25 15:44:42
When I originally commented I clicked the "Notify me when new comments are added" checkbox and now each time a comment is added I get four emails with the same comment. Is there any way you can remove me from that service? Thanks a lot!
samyboom009  - Nelly Psarrou - Ρεπορτάζ Ï„ÏÎ¹Î·Î¼Î­ÏÎ¿Ï     |2018-08-23 14:13:14
You’ve worked hard this week. Now it’s time to let your hair down and have a little fun. You can do just that at http://www.camgirl.pw There’s a whole lot of sexy cam girls there. You’ll be amazed by how many there are. Not only that, but these girls are super dirty. This is by far the hottest cam site on the internet. You’ll fully understand that the very second your eyeballs are laid upon these beauties.
Best dating site  - Nelly Psarrou - Ρεπορτάζ Ï„ÏÎ¹Î·Î¼Î­ÏÎ¿Ï     |2018-08-23 02:38:38
Are you searching for a little live cam fun? If so, then you definitely need to check out https://t.irtyc.com/3l5f0asadc?aff_id=29696&offer_id=3664&nopop=1 This is by far the hottest cam site ever. You’ll find plenty of horny girls who love to get down right dirty. This is the kind of dirty that will leave you smiling from ear to ear. Meet girls online who are even more horny than you are. That’s what this is all about. Check it out now and prepare to have an amazing time.
Terry Gearhart  - Nelly Psarrou - Ρεπορτάζ Ï„ÏÎ¹Î·Î¼Î­ÏÎ¿Ï     |2018-08-22 22:03:13
If you are going for finest contents like me, just visit this web site all the time since it offers quality contents, thanks
Learn how to become a milliona  - Nelly Psarrou - Ρεπορτάζ Ï„ÏÎ¹Î·Î¼Î­ÏÎ¿Ï     |2018-08-12 04:06:15
Just imagine for a second if you could get into the mind of a millionaire. Think of all the things that you could learn. Well, you actually can do just that. A millionaire is giving away all of his secret right on the internet. You don’t even need to leave the house to learn what made him rich. All it takes is visiting http://e31a67zd-ccr7u13el2cflqp0d.hop.clickbank.net He will literally teach you all of the secrets to making money. Don’t you think it’s time that you earned the living that you deserve? Change your life today by simply following the link above. Do it for yourself and everyone that you care about.
sexyassistant_  - Nelly Psarrou - Ρεπορτάζ Ï„ÏÎ¹Î·Î¼Î­ÏÎ¿Ï     |2018-08-11 03:47:14
The weekend is fast approaching. Why not spend it with a sexy cam girl? There’s plenty of them over at http://www.camgirl.pw All of these girls are wanting to have a good time. That’s exactly what you’re looking for too. The most fun you’ll ever have online is right here. Have yourself a good time and meet someone new. That’s what this site is all about.
Best online dating site  - Nelly Psarrou - Ρεπορτάζ Ï„ÏÎ¹Î·Î¼Î­ÏÎ¿Ï     |2018-08-10 08:22:00
Are you looking for love in all the wrong places? There’s just one site where you can meet all kinds of local singles. There’s never a shortage of girls at this site. By far the best part is, you can go on a date tonight. Hook up here https://t.irtyc.com/awx9mr337k?aff_id=29696&offer_id=3788&nopop=1 and start the day off right. Before you know it, you’ll be in love and hearing the birds sing once again.
lizrose90  - Nelly Psarrou - Ρεπορτάζ Ï„ÏÎ¹Î·Î¼Î­ÏÎ¿Ï     |2018-08-09 10:37:39
Take a good look at http://www.camgirl.pw This is the one site where you can have a lot of fun. The fun you can have here is exactly what you’re looking for. Enjoy yourself and meet some sexy ladies in the process.
ryannabanks  - Nelly Psarrou - Ρεπορτάζ Ï„ÏÎ¹Î·Î¼Î­ÏÎ¿Ï     |2018-08-08 15:44:48
Are you searching for a little fun? If you are, then http://www.camgirl.pw is the best site for just that. You’ll find plenty of hot babes there who love to get down and dirty. That’s exactly what you’re looking for right this very second.
cathleenprecious  - Nelly Psarrou - Ρεπορτάζ Ï„ÏÎ¹Î·Î¼Î­ÏÎ¿Ï     |2018-08-08 01:55:30
It’s been a busy week for you. What’s the best way to get rid of the stress of a busy week? The best and only way is by spending some time with the beauties over at http://www.camgirl.pw These are the girls who know how to treat a man right.
Free auto approve list 7-27-20  - Nelly Psarrou - Ρεπορτάζ Ï„ÏÎ¹Î·Î¼Î­ÏÎ¿Ï     |2018-08-02 03:02:23
I added a new list. As you'll see it's bigger than most of them. I hope you all have had a great week!
zii patcher windows  - Nelly Psarrou - Ρεπορτάζ Ï„ÏÎ¹Î·Î¼Î­ÏÎ¿Ï     |2018-07-03 17:26:57
stays on topic and states valid points. Thank you.
Iomoio  - Nelly Psarrou - Ρεπορτάζ Ï„ÏÎ¹Î·Î¼Î­ÏÎ¿Ï     |2018-05-09 05:24:34
Character problem. empty comment
ed sheeran 2017  - Nelly Psarrou - Ρεπορτάζ Ï„ÏÎ¹Î·Î¼Î­ÏÎ¿Ï     |2018-05-02 04:40:37
Character problem. empty comment
best board games for adults  - Nelly Psarrou - Ρεπορτάζ Ï„ÏÎ¹Î·Î¼Î­ÏÎ¿Ï     |2018-05-01 04:02:22
Glad to be one of many visitors on this awesome website :D.
emp3z  - Nelly Psarrou - Ρεπορτάζ Ï„ÏÎ¹Î·Î¼Î­ÏÎ¿Ï     |2018-04-30 04:41:16
I'm so happy to read this. This is the kind of manual that needs to be given and not the accidental misinformation that's at the other blogs. Appreciate your sharing this best doc.
Θεοφάνης Ράπτης  - Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ     |2012-02-15 09:22:36
Αγαπητή Νέλλη
Σωστές βεβαίως όλες οι παρατηρήσεις κ επισημάνσεις. Οφείλω ωστόσο μια αποτίμηση πιο γενική από λόγους που προσωπικά θεωρώ ότι ενέχουν τον χαρακτήρα της Έκτακτης Ανάγκης.
Αυτό που κατά τη γνώμη μου εκτυλίσσεται δεν είναι μόνον ένα εσωτερικό πρόβλημα της εγχώριας πολιτικής σκηνής αλλά κυρίως πλέον η οριστική κ τελική ανάδειξη μιας ήττας που παρουσιάστηκε ως νίκη ήδη από το 1944!
Εξηγούμαι. Η μόνιμη υποτέλεια της εγχώριας αστικής τάξης, δεδομένη ήδη από το πρώτο δάνειο του 1822-25, συν την εσφαλμένη στρατηγική των προπολεμικών κ μεταπολεμικών ηγεσιών της τότε Αριστεράς, προκαθόρισε σε μεγάλο βαθμό την τωρινή Κατοχική υποτέλεια όπως αυτή προδιαγράφεται.
Συν αυτώ, η επιπλέον προοπτική μιας τερατώδους σύγκρουσης σε Συρία, Ιράν κ πιθανώς όλη τη Μ. Ανατολή, προοιωνιζόμενη κ από τις δηλώσεις Νετανιάχου για κτύπημα κατά του Ιράν, μετατοπίζει το κέντρο βάρους της Ελληνικής κρίσης ώστε η Ελλάδα ξαναγίνεται στρατηγικής σημασίας ως προκεχωρημένο ΝΑΤΟικό φυλάκιο (κ όχι μόνο για τη Σούδα. Ρωτήστε τι υπάρχει κάτω από Ελευσίνα, Υμηττό-ΣΔΑΜ!)
Σε τέτοιες περιπτώσεις, η πείρα ΄΄εχει αποδείξει ότι οι γνωστές δυνάμεις, όταν βλέπουν την πιθανότητα απποσταθεροποίησης κ άρα απώλειας ελέγχου πολύτιμου υλικού κ εδάφους, χρησιμοποιούν την λεγόμενη "Αντιπυρά". Αυτή συνίσταται στην πρόκληση επεισοδίων κ άλλων ενεργειών που τις χρεώνονται αργότερα όποιοι ριζοσπαστικοί πολιτικοί χώροι είναι διαθέσιμοι ανάλογα με την συγκυρία. Αυτό έφτασε στο σημείο να το ομολογήσει ο ίδιος ο Τράγκας σήμερα το πρωί στην καθεστωτική τηλεόραση - προφανώς θορυβημένος από το εύρος της επερχόμενης υποτέλειας!
Συμπερασματικά, θεωρώ ότι είναι μάταιο να κατέβω ξανά άοπλος σε διαμαρτυρίες με την αστικο-δημοκρατική έννοια, διακρίνοντας ολοκάθαρα μπροστά μου το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ισπανία του 36 κ μιας νέας Γκουέρνικα.
Ευελπιστώ στο θάρρος σου να αναρτήσεις αυτή μου την σύντομη ανάλυση.
Χαιρετισμούς κ προσοχή στα επόμενα βήματα.
nikos  - 6η δόση   |2012-02-15 05:55:40
"όταν τον Νοέμβρη παραιτήθηκε ο George Papandreou έθεσε θέμα κατεπείγοντος για την εκταμίευση της δόσης καθώς μετά τα τέλη Νοέμβρη δεν θα είχαν άλλα χρήματα για να πληρώσουν μισθούς και συντάξεις, κι έτσι διορίστηκε ο σύμβουλός του Παπαδήμος. Τελικώς μια χαρά πληρώθηκαν μισθοί και συντάξεις ως τον Φεβρουάριο, και φυσικά το Μνημόνιο δεν είχε κανένα λόγο να περαστεί ως επείγον – εκτός ίσως από τον εκβιασμό προς τους ίδιους τους βουλευτές."
Nelly νομίζω ότι μετά την παραίτηση Παπανδρέου πήραμε την 6η δόση (15 Δεκέμβρη) και έτσι πληρώθηκαν οι μισθοί και οι συντάξεις, διόρθωσέ με αν κάνω λάθος.
Klif Koyk  - Δημόσια παραπλάνηση   |2012-02-14 22:09:40
Δεν είδα τις εικόνες της τηλεόραασεις (τη πέταξα και δεν θέλω άλλο) αλλά καταλαβαίνω - όλο φαίνεται- πως λειτουργουν τα ΜΜΕ να παραπλανούν το κοινό.
B******s.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΙΩΝΙΔΗΣ  - μπραβο Νελλη   |2012-02-15 03:43:13
Πολυ καλό οχι μονο για τους μακρυα ευρισκομενους. Τώρα τίθεται αυτόματα τι θα μπορέσει να γίνει γιά ένα αρδην νέο πολιτικο σκηνικό..Εγώ κατέθεσα συγκεκριμμένη πρόταση πορείας τ.56 Ελπίζω να την διάβασες..Εσύ τι βλέπεις να μπορεί να γίνει, ώστε να μην πάει χαμένο το κλίμα αυτό ; Από Κοσταρίκα θερμούς χαιρετισμούς= κυριολεκτικά και μεταφορικά
ΒΑΣΙΛΗΣ   |2012-02-15 16:17:05
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ 4 ΚΑΙ 30 ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΟΜΙΖΩ .ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΕΩΣ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΙΜΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ 7 ΚΑΙ 30 Η 8 ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΕ ΑΚΡΙΒΟΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΙΔΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΗΘΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΕΠΑΝΩ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΚΑΤΣΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
Γράψτε σχόλιο
Όνομα:
Email:
 
Website:
Τίτλος:
 
Please input the anti-spam code that you can read in the image.

3.25 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
RSS