HomeΓια ΜέναΔημοσιεύσειςΔιάχυση ΓνώσηςΔημοσιογραφίαΦωτογραφίεςΝτοκιμαντέρΕπικοινωνία
Home arrow Δημοσιογραφία arrow Αναλύσεις arrow Εμπρός για μια πραγματική καταστροφή αυτού του κόσμου!
Εκτύπωση E-mail
01/01/2013
Αντί πρωτοχρονιάτικου μηνύματος: αφού ο κόσμος δεν καταστράφηκε στις 21/12, μήπως ήρθε η ώρα να τον καταστρέψουμε εμείς;




Εμπρός για μια πραγματική καταστροφή αυτού του κόσμου!


Η υπεράσπιση της Αλήθειας ξεκινάει πρώτα και κύρια από την αλήθεια του Άλλου.


Ο κόσμος δεν τελείωσε το 2012. Ας τον τελειώσουμε εμείς τώρα, εθελοντικά… Ας τελειώνουμε με όλη αυτή την παρωδία, ας ανατρέψουμε αυτή τη γελοιότητα, να την αντικαταστήσουμε με πραγματική ζωή. Όλοι όρθιοι, όλοι αλληλέγγυοι. Να μην αφήσουμε κανέναν αγωνιστή μόνο του, ο επόμενος είμαστε εμείς. Χωρίς συνανθρώπους, χωρίς ανθρώπινες σχέσεις, δεν έχει καμία αξία η ίδια η ύπαρξη.

Έχουμε την ευκαιρία να τελειώνουμε οριστικά με αυτόν τον κόσμο. Δεν θα τον καταστρέψουν ούτε οι εξωγήινοι ούτε το τσουνάμι ούτε κανείς. Ούτε φυσικά όλοι αυτοί που ζουν εις βάρος μας. Εμείς μπορούμε να τον ξεριζώσουμε. Όχι σιγά-σιγά, έχει βλέπετε μεγάλες αντοχές και αντιστάσεις. Με μιας, να αντικατασταθεί επί τόπου από το δικό μας πείραμα ζωής.


Μόνος δρόμος η πολιτική ανυπακοή. Γενική Απεργία Διαρκείας παντού. ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. Με ταυτόχρονη δημιουργία δικτύων αλληλεγγύης, με ταυτόχρονη αποκέντρωση. «Να ξαναεποικήσουμε τη γη», όπως έλεγε και ο Μίσσιος, να πάμε να την υπερασπιστούμε τώρα που την έχουν βάλει στο στόχαστρο, να υπερασπιστούμε τα νερά μας που τα πούλησαν ήδη. Ο αγώνας είναι ταυτόσημος με την ανάγκη ενεργειακής και διατροφικής αυτάρκειας. Γενική απεργία διαρκείας, ανατροπή του μοντέλου αυτού και δημιουργία νέου από τη βάση με συνελεύσεις γειτονιάς-κοινότητας.


Αισθάνομαι πως αυτή θα ήταν μια πραγματική πράξη αλληλεγγύης: το να κάνουμε στην πράξη αυτά για τα οποία οι συναγωνιστές μας παλεύουν, και έχουν δώσει τη ζωή τους εδώ και πολλά χρόνια. Ας σταματήσουμε να διεκδικούμε από αυτούς που μας παίρνουν τη χαρά, δεν θα μας δώσουν τίποτα. Μόνοι μας αρπάζουμε αυτά που θέλουμε, αυτά που μας ανήκουν. Μην τους δώσουμε άλλο από την εργασία μας. Η δύναμη είναι δική μας.
Για να έχει νόημα το "Καλή Χρονιά" που όλοι θα ανταλλάξουμε σήμερα. Για να αρχίσουμε να το πιστεύουμε.

Πολλές ευχές για οριστική ανατροπή


Δείτε κι αυτό το μικρό απόσπασμα από τον Χρόνη Μίσσιο, από το 8:56 ως το τέλος.
https://www.youtube.com/watch?v=aG_--FAXz4E


Σχόλια
Προσθήκη νέου
Γράψτε σχόλιο
Όνομα:
Email:
 
Website:
Τίτλος:
 
Please input the anti-spam code that you can read in the image.

3.25 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
RSS