HomeΓια ΜέναΔημοσιεύσειςΔιάχυση ΓνώσηςΔημοσιογραφίαΦωτογραφίεςΝτοκιμαντέρΕπικοινωνία
Home arrow Δημοσιογραφία arrow Ειδήσεις
Ειδήσεις
Στην ενότητα Ειδήσεις περιλαμβάνονται αναδημοσιευμένες ειδήσεις που έχουν εξέχουσα σημασία για την έγκυρη και σωστή πληροφόρηση, αν και με κάποιο βαθμό αποσπασματικότητας καθώς δεν φιλοδοξεί να αποτελέσει πυρήνα πλήρους ενημέρωσης αλλά συμπληρωματικής διάχυσης πληροφοριών.

Διεύρυνση της Καταστολής Εκτύπωση E-mail
21.02.11
Η καταστολή διευρύνεται. Και με αυτό δεν εννοούμε την ένταση της αστυνομικής καταστολής, μόνο, αλλά και την υιοθέτησή της από κάθε κρατικό φορέα.
 
Anonymous επιστολή στον Πρωθυπουργό Εκτύπωση E-mail
03.02.11

"Πρωθυπουργέ Γεώργιε Α. Παπανδρέου, Είμαστε οι Anonymous.[...] Θα μάθει όλη η υφήλιος για όλα τα σκάνδαλα που συγκαλύψατε και για το πώς μεθοδεύσατε το ξεπούλημα του λαού σας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείo".

 
Πανελλαδική απεργία πείνας ξεκινούν 300 μετανάστες στις 25 Ιανουαρίου Εκτύπωση E-mail
24.01.11
Στις 25 Ιανουαρίου του 2010 θα ξεκινήσει μια πανελλαδική, σκληρή απεργία πείνας 300 μεταναστών εργατών. Το αίτημα της απεργίας είναι η νομιμοποίηση όλων των μεταναστριών και μεταναστών.
 
Όχι στην "Κάρτα του Πολίτη" από το ΙΝΚΑ Εκτύπωση E-mail
11.11.10
Το Ινστιτούτο Καταναλωτών (ΙΝΚΑ) λέει όχι στην "Κάρτα του Πολίτη" και καλεί τους πολίτες να μην παραλάβουν αυτές τις κάρτες δεμευόμενο να προχωρήσει σε κάθε νόμιμη ενέργεια.
 
Για την αξιοποίηση του Ελληνικού Εκτύπωση E-mail
11.11.10
Ύστερα από τις χρόνιες διαβεβαιώσεις για την μετατροπή του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, σε πάρκο κλπ, αυτό παίρνει τον δρόμο της αξιοποίησής του από το... Κατάρ, προσβάλλοντας τους επιστήμονες του ΕΜΠ στους οποίους είχε ανατεθεί ο σχεδιασμός της. Αυτό μαρτυρά η ανακοίνωση του καθηγητή του ΕΜΠ κ. Μπελαβίλα.
 
Απόγνωση στο υπουργείο Εργασίας για το ασφαλιστικό Εκτύπωση E-mail
05.06.10
Έσπευσε το υπουργείο Εργασίας στον πρωθυπουργό για... βοήθεια μόλις έγινε αντιληπτό(!) τι πραγματικά επιδιώκει η "τρόικα" για το ασφαλιστικό. Σε εμφανή απόγνωση ο κ. Λοβέρδος.
 
Ξεκίνησε η Πώληση της Ελλάδας με Κοινή Υπουργική Απόφαση Εκτύπωση E-mail
04.06.10
Πρόσκληση σε ξένους και εγχώριους επενδυτές απηύθυνε η κυβέρνηση, μέσω ενός προγράμματος μετοχοποιήσεων, αποκρατικοποιήσεων, συμβάσεων παραχώρησης και αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου. Ανακοινώθηκε η επίσπευση των διαδικασών από τους αρμόδιους υπουργούς.
 
Φυλακίζεται για κατοχή ναρκωτικών προ 4ετίας, μόλις απεξαρτημένος Εκτύπωση E-mail
20.05.10
Καταδικάστηκε σε 4ετή φυλάκιση χωρίς αναστολή ο επί 20 χρόνια χρήστης Αχιλλέας Δεσποτάκης, ο οποίος έκλεινε φέτος 3 χρόνια καθαρός, για κατοχή ηρωίνης 1,5 γραμμαρίων το 2006!
 
15πλάσια τα κρούσματα καρκίνου στη Φαλούτζα (Ιράκ) Εκτύπωση E-mail
03.05.10
"Στη Φαλούτζα, διαβάζουμε, 15πλασιάστηκε η εμφάνιση καρκινικών όγκων στα μικρά παιδιά, σε σχέση με τις στατιστικές που υπάρχουν από τότε που άρχισε ο πόλεμος στο Ιράκ".
 
Άσχημα Μαντάτα για τον Όλυμπο Εκτύπωση E-mail
27.04.10

"Ζητούν την κατάργηση(!) του αρχαιολογικού νόμου και του Διατάγματος για την προστασία από το ΥΠΠΟΤ του Ολύμπου για να μπορούν να εκμεταλλευτούν το όρος σύμβολο της πολιτιστικής μας κληρονομιάς
χωρίς την προστασία του Υπουργείου Πολιτισμού...
"

 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 15 - 28 από 91
RSS