HomeΓια ΜέναΔημοσιεύσειςΔιάχυση ΓνώσηςΔημοσιογραφίαΦωτογραφίεςΝτοκιμαντέρΕπικοινωνία
Home arrow Δημοσιογραφία arrow Διάφορα
Στα Διάφορα θα αναρτώ απόψεις, video, φωτογραφίες κ.λπ. που μου στέλνουν φίλοι και γνωστοί, φίλοι της ιστοσελίδας κ.λπ. και έχουν γενικότερο ενδιαφέρον.

Περί εξουσίας και αντιεξουσίας, Εξέγερσης και Λογικής E-mail
07.05.10
Κείμενο πολίτη που μοιράστηκε σε συγκέντρωση και πορεία που έγινε στις 6 Μαΐου στα Γιάννενα, με συμμετοχή εργατικών σωματείων, ΕΛΜΕ, φοιτητικών συλλόγων κλπ. Βάζει τα πράγματα στη θέση τους σε σχέση με το πώς ενεργούν οι εξεγερμένοι και η εξουσία.
 
"Έγκλημα και Ξεφτίλα" E-mail
07.05.10
Ένα κείμενο από το Σχολιαστές Χωρίς Σύνορα ως μια ενδιαφέρουσα και αυθόρμητη καταγραφή των αιτιών της δολοφονίας και της αντίδρασης του κινήματος.
 
Μια λύση για το αδιέξοδο E-mail
03.05.10
Ο Αμερικανός καθηγητής Richard Wolff αναλύσει την κρίση του καπιταλισμού ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΛΥΣΗ άμεση και βιώσιμη προς την κατεύθυνση του εκδημοκρατισμού της οικονομίας και της πολιτικής.
 
Ομολογώ! E-mail
03.05.10
Άρθρο χρήστη του Indymedia που ομολογεί την ενοχή του και καλεί την ΕΛΑΣ να τον συλλάβει!
 
Πολίτες-Αλήτες E-mail
27.04.10
Ένα εξαιρετικό άρθρο χρήστη του tvxs με αφορμή τον Μάριο Ζέρβα και το γεγονός ότι ο κράτος ... χαρακτηρίζει απαξιωτικά αλήτες (ως ανυπόληπτους) τους πολίτες που αντιδρούν στην χυδαία βιαιοπραγία των οργάνων προστασίας του και αρνούνται να έχουν νού νεκρό".
 
Zyklon-B E-mail
23.04.10
"Υπάρχουν δύο τρόποι να σκοτώσεις έναν άνθρωπο. Ο πρώτος είναι με ένα ρόπαλο, ο δεύτερος με το ύπουλο πλήγμα μιας καρφίτσας κάθε μέρα χωρίς διακοπή".
 
"Τα πλούτη τους, η φτώχεια μας" E-mail
02.03.10
Εξαιρετικό άρθρο του εκπαιδευτικού, οικονομολόγου, Γιάννη Κυριακάκη, από τα Χανία, αναφορικά με την αντίθεση δύο κόσμων...
 
"Γιατί οι τράπεζες κυνηγάνε τους Έλληνες, μπαμπα;" E-mail
26.02.10
Ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στην Independent αναφορικά με αυτό που ονομάζουν "το ελληνικό παράδοξο". Απλώς απολαυστικό.
 
Η Ιδιωτικοποίηση νερού στη Χιλή E-mail
26.02.10
"Όλα τα νερά της Χιλής εκτός από τη θάλασσα, έχουν «κοπεί» σε μερίδια που ονομάζονται «δικαιώματα νερού». Τα «δικαιώματα νερού» είναι τίτλοι ιδιοκτησίας ισόβιοι...".
 
Ηλεκτρικά Αυτοκίνητα E-mail
26.02.10
Η εξάρτησή μας απ' το πετρέλαιο είναι μια αναγκαιότητα, που προκύπτει όμως όχι από τις τεχνολογικές μας δυνατότητες αλλά από την επιβαλλόμενη "προστασία". Δείτε πώς απέσυραν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 29 - 42 από 74
RSS