HomeΓια ΜέναΔημοσιεύσειςΔιάχυση ΓνώσηςΔημοσιογραφίαΦωτογραφίεςΝτοκιμαντέρΕπικοινωνία
Home arrow Δημοσιογραφία arrow Ρεπορτάζ
Στην υποενότητα Ρεπορτάζ θα αναρτώ ειδήσεις που έχω επιμεληθεί η ίδια, ως πρωτογενές υλικό. Επίσης, σε περίπτωση που ήδη δημοσιευμένη (από άλλο μέσο) είδηση εμπεριέχει λανθασμένα ή ελλιπή στοιχεία, η όποια διόρθωση-συμπήρωση (που θα προέρχεται από προσωπική έρευνα) επίσης θα αναρτάται εδώ. Όπως και η ενότητα "Αναλύσεις", έτσι και τα ρεπορτάζ έχουν την επιμέλεια και ευθύνη μου και οι πηγές θα αναφέρονται με σαφήνεια. Σχολιασμός τους μπορεί να γίνεται στο τέλος κάθε άρθρου.


Επιτροπή Αναπτυξιακού Προγράμματος για τον καμένο Έβρο, με συμμετοχή του Σταύρου Μπένου
29.11.23
Και στον Έβρο συστάθηκε Επιτροπή Ανάπτυξης μετά τις πυρκαγιές, στην οποία συμμετέχει και ο Σταύρος Μπένος. Προσπαθώντας να καλύψει τα κενά και τις προχειρότητες που έγιναν στην Εύβοια, η κυβέρνηση δημοσιοποιεί το ΦΕΚ τώρα, ενώ η απόφαση έχει ληφθεί 2 μήνες πριν. Στην επιτροπή δεν συμμετέχει κανένας Εβρίτης, ούτε καν το τμήμα Δασολογίας του Δημοκρίτειου Παν/ου Θράκης, όπως είχε ρητώς δεσμευτεί η κυβέρνηση.
 
Αίμα και Τιμή ενός εθελοντή
21.11.23

Αναρωτηθήκαμε πολλοί, τι δουλειά έχει ο πρόεδρος του Διαζώματος σε μια επιστημονική εκδήλωση ανάμεσα σε καθηγητές και νομικούς. Και πράγματι, ο Σταύρος Μπένος έλαμψε δια της ανεπάρκειας του λόγου του και, κυρίως, για την ανάρμοστη συμπεριφορά του. Μετά από σημαντικές και ενδιαφέρουσες εισηγήσεις, μίλησε με ένταση αναφερόμενος συνεχώς στον εαυτό του και στο σπουδαίο έργο του, έλεγε πράγματα που δεν ισχύουν και μετέτρεψε την εισήγησή του σε προσωπική αντιπαράθεση με την ομιλήτρια κα Καραμανώφ εγκαλώντας την μάλιστα να πάρει πίσω όσα είπε για το κράτος δικαίου και το Σύνταγμα!

 
Τι απαντά ο Σταύρος Μπένος για Το Σχέδιο
14.11.23

Ο Πρωθυπουργός ανέθεσε στον Σταύρο Μπένο το έργο της "Ανασυγκρότησης της Εύβοιας" στις 10 Αυγούστου 2021, ενώ ακόμη η φωτιά έκαιγε, και στις 14 Αυγούστου είχε έτοιμο το τελικό σχέδιο. Mας δόθηκε η ευκαιρία να ρωτήσουμε τον κ. Μπένο πως είχε έτοιμο το σχέδιο της Aνασυγκρότησης μία μέρα αφού έσβησε η φωτιά στην Βόρεια Εύβοια. Δείτε τι απάντησε.

 
Ο Μπένος στη Λίμνη Ευβοίας: “συμμαχώ μαζί σας ενάντια σε όλο το πολιτικό σύστημα”.
20.10.23

Επίσκεψη-έκπληξη πραγματοποίησε ο Σταύρος Μπένος στη Λίμνη Ευβοίας την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου το πρωί. Εκεί αντιμετώπισε τη δυσαρέσκεια των παραβρισκόμενων για την εν κρυπτώ παρουσία του και για το “έργο της ανασυγκρότησης”. Τόσο που ο ίδιος ο Μπένος απελπισμένος ρώτησε προς το τέλος, “Δεν έχει κανείς κάτι καλό να πει;”

 
Σε Ποιους Ανήκει η Singular Logic;
24.05.23
Aποτελεί παράδοξο των εκλογών, μία ύψιστη στιγμή για τη δημοκρατία, να εμπλέκεται στη διαδικασία μία εταιρεία αντί να αναλαμβάνει το Υπουργείο Εσωτερικών. Το ότι η εταιρεία αυτή έχει χρόνιες και προνομιακές σχέσεις με την ΝΔ, αλλά και το ΠΑΣΟΚ, είναι σκάνδαλο. Ποιοι είναι οι ιδιοκτήτες της Singular Logic?
 
Ο μη διορισμένος πρόεδρος μιας εξωθεσμικής "επιτροπής": Επίσκεψη Μπένου στη Βόρεια Εύβοια
01.11.21
Ποιός είναι ο Σταύρος Μπένος, που ανέλαβε την ανασυγκρότηση της Βόρειας Εύβοιας; Είναι νόμιμος αλλά και νομότυπος ο "διορισμός" του, ή πρόκειται για άλλη μία αυθαιρεσία της κυβέρνησης πάνω στα καμμένα; Τι ισχύει για την επιτροπή ανασυγκρότησης; Λίγα λόγια με αφορμή την επίσκεψή του σήμερα και αύριο (1-2/11/2021) στη Βόρεια Εύβοια. Από το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζουμε για την Βόρεια Εύβοια...
 
«Διαβατήριο» Ανοσίας σε ισχύ στην Ελλάδα από 14/5
18.05.21
Η επίδειξη πιστοποιητικού ανοσίας ξεκίνησε να εφαρμόζεται στην Ελλάδα όχι μόνο για να εισέλθει κάποιος στην χώρα αλλά και για να ταξιδέψει εντός της. Συγκεκριμένα, από τις 14 Μαΐου 2021 και ως τις 24 Μαΐου, οπότε λήγει και η ισχύς της Κοινής Υπουργικής Απόφασης, μπορεί κάποιος να εισέλθει στην Ελλάδα μόνο εφόσον έχει κάνει το εμβόλιο, εφόσον έχει διενεργήσει τεστ, ή έχει νοσήσει. Το ίδιο ισχύει και για όσους πολίτες θελήσουν να ταξιδέψουν στη νησιωτική Ελλάδα, είτε με πλοίο είτε με αεροπλάνο.
 
Στοχευμένη παραπληροφόρηση σχετικά με απόφαση του ΕΔΑΔ για τον εμβολιασμό
09.04.21
Χτες, 8 Απριλίου, βγήκε η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου σχετικά με προσφυγές σε αυτό γονέων από την Τσεχία και τον μη εμβολιασμό των παιδιών τους. Η απόφαση χαιρετίστηκε από πλήθος δημοσιογραφικών επιτελείων ως απόφαση που νομιμοποιεί τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, όμως η πραγματικότητα είναι περισσότερο περίπλοκη... Σημαντικό στοιχείο της απόφασης είναι ότι, ο εμβολιασμός δεν μπορεί να είναι προϋπόθεση για την υποχρεωτική εκπαίδευση.
 
ΣτΕ: αποζημίωση 400.000 λόγω ευθύνης ιατρού για παράλειψη ενημέρωσης/συναίνεσης ως αιτία θανάτου
06.04.21

Απόφαση ΣτΕ 252/2020 του Α΄ Τμήματος, σχετικά με τη θεμελίωση ευθύνης του Δημοσίου προς χρηματική ικανοποίηση κατ' άρθρο 932 ΑΚ, εξαιτίας της παράλειψης ιατρού να ενημερώσει τον ασθενή ως προς τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της εφαρμοσθείσας θεραπευτικής μεθόδου σε σχέση με άλλες, ώστε ο τελευταίος να παράσχει την έγκυρη συναίνεσή του.

 
Στοχευμένα δημοσιεύματα για τη Διεθνή Αμνηστία ή πως (ανα)παράγονται οι ειδήσεις
07.02.19

Μόλις η Διεθνής Αμνηστία ανακοίνωσε τη διεθνή καμπάνια της εναντίον τουριστικών κολοσσών επειδή υποστηρίζουν κατοικίες στους παράνομους ισραηλινούς εποικισμούς της κατεχόμενης Παλαιστίνης, κυκλοφόρησαν τα δημοσιεύματα που θέλουν την ΜΚΟ να δημιουργεί "τοξικό" περιβάλλον στους εργαζομένους της με bullying, σεξισμό και ότι άλλο είναι της μόδας!

 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 14 από 91
RSS